ERZİNCAN / TERCAN - Altunkent Ömer Gültekin Ortaokulu

Mrt

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.
Çanakkale Zaferi'nin 108. yılını kutluyor, bu destana öncülük eden Gazi Mustafa Kemal ve cesur Türk askerlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz...

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamladık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller!

15 Temmuz Çocuk Gazetesi

Ara

Tercan İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Yusuf İslam Çongara ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nden saygıdeğer rehberlik öğretmenleri okulumuzu ziyaret etti. 8. sınıf öğrencilerimize sınav süreciyle ilgili bilgilendirme yapıld. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başkanlığında öğretmenlerimizle toplantı yapıldı.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi haftası boyunca okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. TÜGVA Erzincan Temsilcisi sayın Fatih Yeşilbaş okulumuza gelerek İnsan Hakları hakkında bir seminer düzenledi ve öğrencilerimize farklı zeka oyunları hediye etti. Hafta boyunca öğretmenlerimiz sınıflarda İnsan Hakları ile ilgili videolar izletip interaktif öğrenme gerçekleştirdi. Ayrıca okulumuz öğrencileri İnsan Hakları ve Demokrasi ile ilgili resimler çizerek okulumuzda küçük bir sergi oluşturdu.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

May

Okulumuzun bağlı bulunduğu Tercan ilçesinde Ortaokullar Futbol Turnuvası düzenlendi. Okulumuz ilk maçında rakibini 9-0lık bir skorla yenerek turnuvada bir üst tura çıkmayı başardı.

Mrt

Bağımlılıkla mücadele kapsamında okulumuzda öğrencilerimize seminer verildi.

Mrt

Sayın kaymakamımız Musa Kazım Çelik okulumuza ziyarette bulundu. Sınıfları gezerek öğretmenler ve öğrencilerimizle sohbet etti.

Kas

Mevcut okulumuzun zemin problemi sebebiyle depreme dayanıksız raporu alması üzerine iş insanı Sayın Ömer Gültekin ve yeğeni Sayın Turgut Türkeş'in katkılarıyla yeniden inşaa edilecek okulumuzun temel atma törenine son Başbakanımız ve Türk Aksakallılar Başkanı Sayın Binali Yıldırım'ın önderliğinde; sayın Erzincan milletvekillerimiz, valimiz, başsavcımız, İl Milli Eğitim Müdürümüz, Tercan kaymakamımız, Tercan İlçe Belediye başkanımız, ilçe milli eğitim müdürümüz, Tercan'a bağlı diğer belde başkanlarımız, Kargın Belde Başkanımız, sivil toplum örgütleri, kıymetli okul müdürümüz, müdür yardımcımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, ayrıca Kargın halkının katılımıyla gerçekleşti.

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Aziz Gün okulumuzu ziyaret etti.

May

Bugün günlerden zafere giden yolculuğun ilk günü.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

Baharın gelişiyle okulumuzun çevresini ağaçlandırdık.